Izazovi korona ugostiteljstva

post

U novonastalim izazovnim vremenima, gdje se pitanje sigurnosti naglašava i redovito postavlja, kao opcija za povratak u približno normalan život, nameće se tehnologija kao glavni spas. Sve ono što se do jučer činilo možda i teško dostižno u tehnološkom koraku u poslovanju, odjednom se nameće kao potreba i uopće preduvjet za opstanak na tržištu. Hrvatski poduzetnici dižu glas protiv nepravednog zatvaranja restorana. Jesu li ikome pravila jasna? 

Čini se da smo situaciju dočekali nespremni, te je nužna brza prilagodba kako bi osigurali nesmetano poslovanje i sigurnu okolinu za sve nas.Hoće li ponovno otvaranje restorana biti samo nastavak starog, prisilno zaustavljenog poslovanja, ili to za sve nas znači prelazak i prilagodba na neko sasvim novo doba? Veći razmaci i distance svakako znače i smanjen kapacitet poslovanja. No, mora li se to zaista dogoditi? Ili, ipak primjenom novih tehnologija možemo odgovoriti na izazove, te ostati bar približno dosadašnjim kapacitetima.

Procesi promjene nikada nisu jednostavni, osobito u krizama na tržištu, no upravo one mogu biti i glavna prednost za pojačati konkurentnost i privući publiku novim, boljim i svakako zabavnijim alatima. Avail.IT rješenja odgovor su na nove zahtjeve tržišta, te svojom jednostavnom uporabom i naprednim softverom i tehnologijom osiguravaju nesmetano poslovanje i pružaju zabavno korisničko iskustvo, a ujedno higijenski sigurno te u normama novih zakonskih obaveza. Tablet, kiosk, digitalni menu, redomat, upravljanje i kontrola dostave, samo su neki od elemenata koje možete međusobno kombinirati, te uz ostale opcije složiti idealan model za sebe. Promijenite model poslovanja, investicijom u nove tehnologije osigurajte sebi konkurentnu prednost i zagarantirane uštede resursa u vidu troškova radnika, vremena i sl. Budite ispred drugih Avail.IT.