kioskzanaruivanje

Kiosk za naručivanje

brže i efikasnije naručivanje…

  

KIOSK ZA NARUČIVANJE

- brže i efikasnije naručivanje te dokazano veća potrošnja po gostu

- jednostavno čišćenje i dezinfekcija = veća sigurnost za sve

- nakon narudžbe gost ima opciju uzeti pager koji signalizira kada je narudžba gotova za samoposlugu

- izbjegnite negativna raspoloženja prema gostu, godišnje odmore i bolovanja

- MANJA POTREBA ZA RADNOM SNAGOM

FAST FOOD

Objekti brze prehrane uvjetuju brzinu u svakom pogledu. Upotrebom tokena ili ekrana za dozivanje gostiju kad im je gotova narudžba sve to podiže na jednu potpuno novu razinu. U današnjem svijetu objekata brze prehrane imperativ je na brzini i stabilnosti program na kojem radite. Osim toga, veliki značaj imaju i dodatne opcije koje će još više ubrzati Vaš rad i samim time uvećati Vaš profit!

Vaga - spajanjem vage za vaganje rasutih proizvoda uvelike povećava preciznost i automatski ulijeva povjerenje kod kupaca. Nemojte više ručno unositi količine u program niti raditi greške kod unosa kada sve to možete imati automatski. I sve to bez i jedne greške!

Ekrani - izložite Vašu ponudu i menije na digitalnim ekranima postavljenima tako da ih svi vide. Nemojte se više zamarati ručnim pisanjem ponude, cijena i ostaloga. Osim ponude, na ekranima možete i Vaše reklamne poruke izložiti. Opcije su neograničene.

Barcode - od narudžbe do gotovoga proizvoda ne smije proći više vremena od onoga kojega ste postavili kao normu. Da biste to uspješno pratili dovoljno je na svaku narudžbu ispisati barkod, a kojega će operater koji naplaćuje skenirati kada mu se narudžba vrati kao gotova!

Display za kupca - nemojte gubiti vrijeme na objašnjavanje kupcu koji iznos mora platiti pri naručivanju. Postavljanjem displaya za kupce tamo gdje ga kupac vidi ste jednostavno riješili taj problem. A naš program će se pobrinuti da Vaši operateri ne moraju znati strane jezike da bi radili.

Dozivanje kupaca - veliki izazov je slagati narudžbe po redoslijedu kako su dolazile, te naknadno dozivati kupce koji čekaju da ih se pozove da je narudžba gotova. Postići to sa našim sistemom nije nikakav problem! Bilo da koristite tokene koje dodjeljujete gostima točno onim redoslijedom kako su stizali ili velike ekrane na kojima kupci sami gledaju koji su broj i uspoređuju to sa svojim brojem na računu, ovaj veliki problem je za Vas riješen.

Napredna rješenja u izazovima COVID-19 svijeta istraži na Avail.IT