samostalnonaruivanje

Samostalno naručivanje

bez prisutnosti konobara…

korona  

Samostalno naručivanje

- samostalno naručivanje sa stola putem tableta, bez prisutnosti konobara

- višejezični menu povezan s glavnim softverom

- veća sigurnost gosta i osoblja bez upotrebe klasičnih menu-a

- jednostavno čišćenje i dezinfekcija = opuštenije naručivanje

- MANJA POTREBA ZA RADNOM SNAGOM 

 

RESTORANI

U današnjem turbulentnom poslovanju restorana sve što nije intuitivno i jednostavno kreirano uopće ne dolazi u obzir za rad u restoranu. Stoga provjerite našu aplikaciju da se uvjerite u njezinu intuitivnost. Jednostavni koncept Vas osposobljava za rad u roku od par minuta! Od manjih do većih, od klasičnih do specifičnih, mi ih na našoj referentnoj listi imamo sve. Rad na našem programu im je uvelike olakšao i ubrzao posao, a samim time i povećao profit!

Kontrola troškova - analizirajte svoju prodaju i troškove kroz naše mnogobrojne izvještaje. Jednim klikom otkrijte najjaču i najslabiju kariku svoga poslovanja.

Briga o gostima - naš detaljni loyalti program će Vam osigurati da se gosti redovito vraćaju u Vaš objekt, da troše više i da se osjećaju zadovoljnije i posebnije.

Rezervacije - povećajte profit pravilnim raspoređivanjem i vođenjem rezervacija uz naš modul rezervacija. Svaka minuta je bitna da više nikada ne izgubite niti jedan stol!

Jednostavan dizajn - dizajniran tako da ga i prosječan djelatnik shvati u par minuta, nema više potrebe za dugotrajnim i nepotrebnim edukacijama, uputama i ostalim.

Povratna informacija - osim mobilnoga naručivanja, ubrzajte svoje poslovne procese i upotrebom povratne informacije sa svih odjela izrade.

Upravljanje osobljem - evidencija uposlenika nikada nije bila lakša. Pratite dolaske i odlaske, kreirajte im raspored sati, obračunavajte im radne sate i još puno toga.

Mobilno naručivanje - povećajte produktivnost svojega osoblja i povećajte profit uz mobilno naručivanje! Do 30% veći obrtaj stolova uz bržu narudžbu i zadovoljnijega gosta. Kod upotrebe mobilnoga naručivanja postoji mogućnost i korištenja mobilnih pisača čime još više ubrzavate proces od narudžbe do računa. Uz mehanizam povratne informacije povećavate obrtaj do čak 50%.

 

CAFFE BAR-ovi

Od kvartovskih pa sve do onih velikih, naš program zadovoljava sve njihove potrebe. Dnevne inventure, rad u smjenama, trgovačka roba. Sve je tu na jedan klik! Povećajte svakodnevni obrtaj u Vašem kafiću uz pomoć našega programa. Neka se Vaši gosti osjećaju posebno u Vašem lokalu svaki dan.

Loyalti program - povećajte profit upotrebom našeg loyalti modula za članove. Definirajte popuste na sve ili samo neke artikle, svakom gostu ili grupi gostiju posebno.

Pozivanje konobara - modul za pozivanje konobara je jednostavno za instalirati u bilo koji lokal. Neka Vaši gosti dobiju uslugu trenutno, nema više uzaludnoga vikanja!

Personalizirani računi - neka račun bude više od običnoga suhoparnoga dokumenta. Ispisujte logo na svakom računu, viceve i karikature na kraju svakoga računa.

Inventure, rundanje - unos dnevnih inventura ili inventura na smjeni uz trenutni obračun razlika nikad nije bio lakši. Runde i evidencije rundi su također dostupni na jedan klik.

Sve na telefonu - ponesite Vaš posao gdje god da se nalazite. Upravljajte i nadgledajte sve udaljeno sa Vašega pametnoga telefona, laptopa, tableta.

Upravljanje glazbom - omogućite upravljanje glazbom direktno iz programa, bez da osoblje napušta sučelje programa. Složite automatske omiljene glazbene liste i puno toga.

Wi-Fi pristup - povežite program sa našim Wi-Fi HotSpot modulom i kontrolirajte pristup internetu od strane Vaših gostiju. Ne dozvolite više da gosti za cijenu najjeftinijega pića cijeli dan budu spojeni na mrežu i koristi Vašu internet vezu. Opcionalno, uvedite i naplatu pristupa internetu - sve na jednom mjestu! Kontrolirajte vrijeme spajanja, brzinu veze po svakom korisniku, količinu podataka koju svaki korisnik može prenijeti, blokirajte nepoćudne stranice... I sve to na Vašoj postojećoj infrastrukturi, bez potrebe za dodatnim internet priključkom. Iskoristite maksimalno Vašu postojeću internet vezu!

 

BEACH BAROVI & PLAŽE

Naš softver se prilagođava Vašim specifičnim situacijama sa kojima se susrećete u svakodnevnom poslovanju. Karakteristično poslovanje beach barova i upravljanje sadržajima na plaži je pravi izazov za današnje moderno poslovanje. Olakšajte svoje poslovanje mogućnostima našega softvera! Mobilna naplata ležaljki, sportskih sadržaja i ostaloga nikada nije bila lakša. I sve to u realnom vremenu. Imate i trgovačku robu ili poslužujete i hranu - nikakav problem!

Robusna oprema - hardverska oprema otporna na vremenske uvjete karakteristične za more i vodu je obavezna za normalan rad u beach bar objektima i na plažama.

Mobilna naplata - naplata ležaljki, sportskih sadržaja i ostale ponude na licu mjesta nikada nije bila lakša i preciznija. Mobilna naplata je tu za Vas!

Automatska naplata - naplata putem žetonjera uz povezivanje na naš program, izdavanje računa i praćenje potrošnje. Neka Vaš toalet i tuš rade za Vas!

Kontrola na dlanu - kontrolirajte svoje kompletno poslovanje u bilo koje vrijeme i sa bilo koje lokacije putem aplikacije na Vašem pametnom telefonu.

Povezivost - povežite svoj sustav sa hotelskim sustavom za naplatu. Knjižite račune bara na sobu, koristite vouchere i virmansku naplatu.

Kvaliteta usluge - s našim modulom programa vjernosti, osigurajte da se Vaši gosti redovito vraćaju. Podignite kvalitetu usluge na novu razinu! 

 

Napredna rješenja u izazovima COVID-19 svijeta istraži na Avail.IT