prikazpotronjenaekranu

Prikaz potrošnje na ekranu

digitalni prikaz računa…

korona

PRIKAZ POTROŠNJE NA EKRANU

- digitalni prikaz računa i otvorenih stolova na više jezika

- kod računa na tvrtku gost sam unosi svoje podatke

- bez printanja dokumenata

- na zahtjev gosta račun se šalje na mail

- nakon provjere, kupac može skenirati račun putem QR koda, preuzeti ga na ekološki prihvatljiv način ili ga dobiti isprintanog

- ako kupac ne želi potvrdu, PRIKAZ POTROŠNJE NA EKRANU ispunjava zahtjev za primanje u skladu sa zakonom, jer se svi računi arhiviraju u digitalnom obliku

- štedi troškove za papir te štiti okoliš

- veća SIGURNOST gosta

 
KLUBOVI

Naš najveći korisnik ima preko 100 terminala u jednom objektu, sa spojenim elektronskim dozerima i svim naprednim opcijama. Naš 100% pouzdan program to vodi bez problema!

Elektronski dozeri - Spojite naš program sa kompatibilnim sustavom elektronskih dozera. Više niti jedna kap pića neće izaći iz boce bez Vašega znanja. I sve to u jednom izvještaju kroz naš program!

Video nadzor - Spojite Vaš video nadzor kako biste i na njemu vidjeli što se točno ispisuje na printer, a što je stvarno isporučeno gostu. Uz našu aplikaciju na telefonu - dobitna kombinacija.

Inventure - ubrzajte proces mjerenja pića i unosa inventure na kraju smjene ili dana. Zamijenite analogne brojače sa vagom koja je spojena na računalo i naš program. Eliminirajte greške u unosu!

Mobilna naplata - povećajte profit u gužvi na plesnom podiju, neka Vaše hostese i konobari svoj asortiman prodaju uz pomoć mobilne naplate direktno kod gosta.

Članske kartice - neka se Vaši posebni gosti uistinu i osjećaju posebno - dodijelite im kartice odijeljene po razinama važnosti, kontrolirajte njihovu potrošnju, popuste i sl.

Rezervacije - smanjite gužve na ulazu radi nesporazuma oko rezervacija. Prebacite sve na naš program i od sada rezervacije vodite digitalno uz pomoć njega!

 

Napredna rješenja u izazovima COVID-19 svijeta istraži na Avail.IT